Compaen Onderwijsadvies

Helder en doelgericht

Aangenaam, wij zijn Compaen

Persoonlijke ontwikkeling

Wilt u meer uit uzelf halen, uw competenties versterken en uw effectiviteit vergroten? Hoe blijven u en uw medewerkers gemotiveerd en in staat ontwikkelingen bij te houden? Hoe haalt u uw persoonlijke én organisatie doelen? Bij Compaen bieden we ondersteunende trajecten waarmee mensen geprikkeld worden om op een andere manier naar zichzelf en de ander kijken.

In een individueel coachingstraject van Compaen versterkt u uw persoonlijke effectiviteit. U leert effectiever communiceren, samenwerken en leidinggeven en de mogelijkheden van uw organisatie optimaal te benutten. Tijdens het coachingstraject vinden wij samen de praktische verbeterpunten die u en uw organisatie verder brengen.

Organisatie ontwikkeling

Wilt u meer uit uw organisatie halen, de samenwerking versterken en de resultaten verbeteren? Bij Compaen bieden wij trajecten voor het verbeteren van leiderschap, het versterken van uw team en het verbeteren van de competenties en opbrengsten.

U leert als organisatie effectiever te communiceren, beter samen te werken en gerichter te werken aan opbrengsten en resultaten. Ook leert u de mogelijkheden van werknemers optimaal te benutten door in te zetten op de juiste communicatie en gebruik te maken van de aanwezige competenties. Compaen hanteert een no-nonsens mentaliteit en traint op een open, eerlijke, confronterende, maar altijd respectvolle wijze.

Wij geloven dat de klik tussen u en uw collega, tussen u en uw leidinggevende en andersom, het werkplezier vergroot. Er ontstaat meer begrip voor elkaar wat de resultaten ten goede komt. Compaen werkt tijdens het traject aan verbeterpunten die uw organisatie verder brengen.

Meer weten?

Neem contact op met Paul van Lummel.

+31 (0)6 13 50 95 87
Of e-mail Paul

Intake

We laten mensen en de organisaties waarin ze werken optimaal functioneren. Onze aanpak is doelgericht en persoonlijk. Want ieder mens is uniek – en iedere vraag al helemaal. Voor elke situatie ontwikkelen we daarom een aanpak op maat. Die recht doet aan mensen, met oog voor doelstellingen. En die zorgt voor blijvend resultaat. Tijdens het intakegesprek leren wij u graag kennen en gaan op zoek naar uw vraag.