Compaen Onderwijsadvies

E-coaching

Voor als het even niet face-to-face kan!

Wil je meer leren over jezelf, zoek je kansen om je persoonlijke efficiëntie te vergroten, maar past een face-to face traject minder bij jou, om agenda technische redenen of behoor je bijvoorbeeld tot de risicogroep naar aanleiding van Corona, dan biedt Compaen Groep E-coaching.

Een effectieve manier van het opdoen van inspiratie, het vergroten van je kennis en het versterken van je vaardigheden. Gewoon achter je computer, of met je oortjes in jezelf onderzoeken en laten zien welke potentie jij hebt! Hoe blijf jij gemotiveerd en in staat ontwikkelingen bij te houden? Hoe haal je jouw persoonlijke én organisatie doelen? Bij Compaen bieden we trajecten voor e-coaching waarin je gestimuleerd wordt om op een andere manier naar jezelf en je omgeving te kijken.

In een e-coachtraject ben je niet alleen. Jouw persoonlijk coach begeleidt, ondersteunt en coacht je via e-mail, chat, video-bellen.

 

Wij geloven dat een persoonlijke klik tussen jou en je coach essentieel is, zowel in een face-to-face coach traject als bij e-coaching. Daarom beginnen we altijd met een intake.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

In onze e-coachingstrajecten is zelfinzicht een belangrijk vertrekpunt. Daarom maken we regelmatig gebruik van persoonlijkheidsonderzoeken, van Insights Discovery, het Process Communication Model en andere modellen. Onze coaches zijn open, eerlijk, soms confronterend, maar altijd respectvol.

Neem contact op met:

Miriam van den Berg

T. +31 (0)6 22 49 63 57
e-mail mij

Online maar toch persoonlijk

En als het even niet face to face kan, maar je wel wilt sparren over de vragen die je hebt, dan ondersteunen wij jou. Wij hebben aandacht voor je en samen vinden wij de praktische verbeterpunten die jou en je organisatie verder brengen.