Compaen Onderwijsadvies

Communicatie- en effectiviteitstraining

Communicatie- en effectiviteitstraining met het Process Communication Model

Leren doen we met en van elkaar

Een training van Compaen wérkt. We houden van verandering en groei, maar niet van veranderen om het veranderen. Daarom leveren al onze trainingen concreets iets op.

Leren doen we met en van elkaar. We delen kennis en ervaringen, maar richten ons bovenal op uw doelen. Theorie, praktijkvoorbeelden en oefeningen wisselen elkaar af, zodat u inzicht krijgt in uw handelen en nieuw gedrag kunt oefenen. Feedback en reflectie zijn essentieel. En fouten maken mag: dat helpt u alleen maar verder.

Na een training van Compaen gaat u naar huis met inzichten en vaardigheden om meer uit uzelf, uw baan en uw team te halen. Leerdoelen zijn duidelijk, studiemateriaal is praktisch. En een dosis nieuwe energie gegarandeerd.

Kijk eens in ons aanbod open trainingen. We komen ook graag bij u langs om te bespreken wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen.

Meer weten?

Neem contact op met Paul van Lummel.

+31 (0)6 13 50 95 87
Of e-mail Paul

Basistraining PCM  2020

De volgende driedaagse PCM basistraining staat gepland op woensdag 25 en donderdag 26 november 2020 met de derde trainingsdag op woensdag 16 december. Een inspirerende training met als uitgangspunt: ‘Als je wilt dat ze naar je luisteren, spreek dan hun taal!’

Kosten voor de driedaagse training zijn €1045,- (excl. btw).