Compaen Onderwijsadvies

Communicatie- en effectiviteitstraining

Communicatie- en effectiviteitstraining

Leren doen we met en van elkaar

Een training van Compaen wérkt. We houden van verandering en groei, maar niet van veranderen om het veranderen. Daarom leveren al onze trainingen concreets iets op.

Leren doen we met en van elkaar. We delen kennis en ervaringen, maar richten ons bovenal op uw doelen. Theorie, praktijkvoorbeelden en oefeningen wisselen elkaar af, zodat u inzicht krijgt in uw handelen en nieuw gedrag kunt oefenen. Feedback en reflectie zijn essentieel. En fouten maken mag: dat helpt u alleen maar verder.

Na een training van Compaen gaat u naar huis met inzichten en vaardigheden om meer uit uzelf, uw baan en uw team te halen. Leerdoelen zijn duidelijk, studiemateriaal is praktisch. En een dosis nieuwe energie gegarandeerd.

Kijk eens in ons aanbod open trainingen. We komen ook graag bij u langs om te bespreken wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen.

Meer weten?

Neem contact op met Paul van Lummel.

+31 (0)6 13 50 95 87
Of e-mail Paul

Geplande trainingen  2020

Nu de Corona crisis ons allen treft, liggen demotivatie en conflicten op de loer. En hoe manage je dat? Graag ga ik die verdiepingsslag met jou maken!

  • PCM verdiepingstraining, donderdag 7 en vrijdag 8 mei 2020. Een inspirerende training op het thema Conflictmanagement en Motivatie