Compaen Onderwijsadvies

Communicatie- en effectiviteitstraining

Communicatie- en effectiviteitstraining

Leren doen we met en van elkaar

Een training van Compaen wérkt. We houden van verandering en groei, maar niet van veranderen om het veranderen. Daarom leveren al onze trainingen concreets iets op.

Leren doen we met en van elkaar. We delen kennis en ervaringen, maar richten ons bovenal op uw doelen. Theorie, praktijkvoorbeelden en oefeningen wisselen elkaar af, zodat u inzicht krijgt in uw handelen en nieuw gedrag kunt oefenen. Feedback en reflectie zijn essentieel. En fouten maken mag: dat helpt u alleen maar verder.

Na een training van Compaen gaat u naar huis met inzichten en vaardigheden om meer uit uzelf, uw baan en uw team te halen. Leerdoelen zijn duidelijk, studiemateriaal is praktisch. En een dosis nieuwe energie gegarandeerd.

Kijk eens in ons aanbod open trainingen. We komen ook graag bij u langs om te bespreken wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen.

Meer weten?

Neem contact op met Paul van Lummel.

+31 (0)6 13 50 95 87
Of e-mail Paul

Geplande trainingen  2020

Communicatie is een basis voor onze samenleving. Donderdag 24 en vrijdag 25 september 2020 kun je nog aansluiten bij de basisopleiding Process Communication, een driedaagse training waarin je inzichten krijgt in jezelf en de ander!

  • PCM basistraining, donderdag 24 en vrijdag 25 september 2020. Een inspirerende training met als thema Als je wilt dat ze naar je luisteren, spreek dan hun taal!